Kapcsolatfelvétel minden nap 9-20 óráig

Sokat tehetnek párkapcsolati tanácsadással egy tartós, érett kapcsolatért!

2019.11.25

Örök igazság és gyakran elhangzik a párkapcsolatokkal kapcsolatban az a mondat, hogy egy kapcsolatért kőkeményen meg kell dolgozni. Az a pár év, amíg egy pár a szerelem rózsaszín ködében barangol, szinte magától működik. Amikor a szerelem elmúlik, akkor kerülnek felszínre igazán azok a gondok, problémák, amiken dolgozni kell annak érdekében, hogy a szerelemből hosszú távú kapcsolat alakuljon ki. A párkapcsolati tanácsadás azoknak a pároknak nyújt segítséget, akik úgy érzik, hogy egy harmadik, szakképzett fél segítségére van szükségük ennek a célnak az eléréséhez.

A párkapcsolati tanácsadás lehetővé teszi, hogy a felek megtalálják az utat egymáshoz, hogy a jövőben is jól tudjanak együttműködni. Egy ilyen tanácsadáson nem igazságot szolgáltat a terapeuta, nem foglal állást a problémák feltárása során, sokkal inkább közvetítő szerepet tölt be és segít rátalálni azokra a szavakra, felismerésekre, módszerekre, amik a kapcsolatot megerősítik és egy új szintre emelik.

Ha megszületett a közös döntés, és szeretnék hosszú távon megtalálni egymás mellett a boldogságot, de nem félnek ebbe energiát és önismeretet is fektetni, keressenek bizalommal! Szeretettel várom Önöket is a párkapcsolati tanácsadásomon!