Csapatépítés - cégeknek, csoportoknak

Vigyen színt a munkahelyére, közösségébe is!

Az elmúlt években több száz workshopot tartottam kisebb csoportoknak és cégeknek, melyek jó hangulatú csapatépítő élménnyé váltak. 

Különböző modern és szórakoztató festészeti technikákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A visszajelzések szerint a workshopok tematikája mindenki számára követhetőek, a sikerélmény garantált, az alkotások szép emlékek lesznek. 

A foglalkozások időtartama 3 - 6 óra időtartam között ideális, ez a lehetőségek függvényében pontosítható. A cég által megadott helyszínen min. 10 fő, max. 30 fő részvételével tudok workshopot tartani. 

Legnépszerűbb technikák: 

- mandalafestés pontfestő technikával

Tiffany Üvegdísz festés

- balloon art

Mandalafestés pontfestő technikával 

Pontfestő technikával vászonra, falapra, üvegre vagy mandalakőre is gyönyörű alkotások születhetnek. A pontfestésnél a festéket vastagon visszük fel, így száradás után izgalmas 3D felületet kapunk. Rajz és festőtudás nem szükséges hozzá, így a legkisebb alkotás is sikerélménnyel gazdagít. 

A foglalkozás első felében megtanítom az eszközhasználatot és gyakoroljuk az alapmotívumok megfestését. A hátralévő időben mindenki megfesti egyedi kis mandaláját, természetesen a tervezésben, színválasztásban, kivitelezésben is segítek.

Vízzel oldódó akril festéket használunk, mely száradás után kemény felületet képez, simítható, takarítható. 

Kötényt igény esetén tudok biztosítani.


Tiffany üvegdísz festés

Tiffany üvegdíszítő workshopjaimon egyedi ünnepi lakásdekorációkat, karácsonyi díszeket festhetnek a résztvevők, melyekkel akár az otthonukat is színesíthetik, vagy ajándékba is adhatják. 

A Tiffany színezett üvegek időtálló, különleges dekorációk készítésére alkalmasak, különböző megvilágítással izgalmas fényjátékkal teszik varázslatossá környezetüket. Az üvegdíszeket válogatott üveglapokból vágom ki és csiszolom meg, a díszek masszívak, nem sérülékenyek, az élei eldolgozottak. Felakasztható vagy talpba állított dísz is készíthető.

A díszítése akril festékkel történik, mely gyorsan szárad és nem kíván lakkozást az üvegen. A pontfestés technikájának alapjait megtanítom a workshop elején, így könnyedén lehet majd az üvegeket díszíteni.

A workshopon 3 db/fő Tiffany üvegdíszt lehet megfesteni, többféle szín és több forma közül lehet majd válogatni.

Igény esetén kötényt tudok biztosítani.

Balloon art

A Balloon art -vagyis léggömb- technikával 30x30 cm-es vászonra, kerülnek a gyönyörű alkotások, melynek a lebegő gömbök különleges 3D hatást kölcsönöznek.

 Modern festő technikának számít, különleges, egyedi mintákat lehet vele varázsolni. Rajz és festőtudás nem szükséges hozzá, az alkotás a kezünk alatt születik.

A foglalkozás első felében megtanítom az eszközhasználatot , kiválasztjuk a megfelelő színeket, megfestjük a hátteret. A hátralévő időben mindenki megfesti egyedi festményét, természetesen a tervezésben, színválasztásban, kivitelezésben is segítek.

Vízzel oldódó akril festéket használunk, mely száradás után kemény felületet képez, simítható, takarítható.

Kötényt igény esetén tudok biztosítani.

Kérem egyéb kérdéssel, egyeztetéssel kapcsolatban töltse ki az alábbi űrlapot: