Hangfürdők, vezetett relaxációk, 

csoportos mandala festés

https://www.facebook.com/fuzesfruzsi.hu/?modal=admin_todo_tour

Várlak szeretettel egy hangtálakkal és egyéb különleges hangszerekkel kísért vezetett relaxációra,

ha lecsendesednél kicsit, rendeznéd a gondolataidat és mindebből hazavinnél valami emléket egy alkotásban! Az ellazító hangfürdő alatt átélt pozitív érzéseidet, képi élményeidet alkotói folyamatban teheted láthatóvá és maradandóvá egy mandalakő vagy mécses tartó díszítésével. Az eszközöket és a fehér cementből öntött alapokat én biztosítom, Te csak gyere és játssz a színekkel!

Próbáld ki a hangtálakkal és egyéb különleges hangszerekkel kísért vezetett relaxációt, mely körülöleli a mandalakő és mécses tartó festést, ha

  • ha a benned kavargó megannyi érzés közül szeretnéd kiemelni azt, ami most nagyon fontos a számodra, és amelyikkel a jelen pillanatban feladatod van.
  • válaszokat keresel, melyeknek megtalálásához segítséget nyújt egy ellazult állapot, melyben a figyelmedet könnyebben tudod befelé irányítani.
  • ha szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz megtartó és jó érzéseket átélni, pozitív gondolatokat teremteni, és azokat az életed nehezebb pillanataiban előhívni, mozgósítani.
  • ha egy nehéz és stresszes hét áll mögötted, amelynek testi, lelki, szellemi terheit szeretnéd letenni kicsit, megpihenni, hogy örömmel és békességgel érkezz a hétvégébe.
  • ha szeretnéd megtanulni, hogyan összpontosítsd a figyelmedet a testedre, a jelen pillanatra.
  • ha szereted a tibeti, kézzel készített egyedi hangtálak gyógyító rezgéseit és búgó hangjait, és megismerkednél más különleges hangszerekkel is, melyek segítenek a relaxációban és a meditációban.

Következő alkalom: június 19. 19-21 óra Változás Stúdió, Bp. III. ker. Hévízi út. 9. https://valtozas.com/elerhetosegeink/ 

Egy alkalom 120 perc 8.000 Forint, a csoport létszáma max. 7 fő

Hangterápiáról, hangtálakról bővebben itt olvashatsz: Hangterápia 

Bejelentkezés szükséges, 06 20 823 2025, fuzesfruzsi@gmail.com, vagy messengeren. Füzes Fruzsina