Színpszichológia

az önismeret tükrében

Várlak szeretettel szeptember 18-án induló 6 alkalomból álló önismereti műhelyembe, ahol a színek vezetnek minket végig belső utunkon! 

A színekhez emlékek, gondolatok, érzések, különböző kultúrák vagy akár családi minták is kapcsolódhatnak, így izgalmas önismereti lehetőség felfedezni az életünkben betöltött szerepüket. A színek nem csak esztétikai igényeinket elégítik ki, de érzéseinket, hangulatunkat és még teljesítményünket is befolyásolják.

Egy alkalom tematikája:

Mit jelent nekem ez a szín? Mi jut róla eszembe? Milyen érzéseket idéz elő?
• Beszélgetünk az adott szín színpszichológia szerinti jelentéséről , mit adhat nekem a hétköznapokban, miben mozdíthat előre.
• Hangtálas relaxáció, hangfürdő segítségével tudatosítjuk az adott színnel kapcsolatos érzelmeinket, élményeinket, előkészítve a színekkel való játékot, az élményfestést.
• Nonfiguratív, szabad festéssel játszunk az adott szín árnyalataival, tónusaival, meleg és hideg színek hozzákeverésével. Ehhez nagyobb méretű pontozó eszközöket, szivacsot és ecsetet használunk.
• Milyen érzés volt ezzel a színnel dolgozni? Milyen felismeréseket hozott? Gyógyító volt-e?

Egy alkalom 10-17 óráig tart, és havonta egy hétvégi napon tartom őket. A programra külön-külön is jelentkezhetsz, a hat alkalmon való részvételnél pedig 10% kedvezményt adok. Díja 15.000 forint/alkalom, amely minden anyagköltséget magában foglal.

Helyszín: Változás Stúdió 1035 Bp. Hévízi út. 9. földszint

1. szeptember 18. - a harmonikus és termékeny ZÖLD
2. október 31. - a meleg és nyitott SÁRGA és a kreatív, boldog NARANCS
3. november 28. - a stabil és megbízható BARNA
4. december 12. - a szenvedélyes és életerős PIROS
5. január 23. - a tiszta és intelligens KÉK
6. február 20. - a bölcs és titokzatos LILA és a békés, érzéki RÓZSASZÍN


Várom jelentkezésedet az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Füzes Fruzsina

+06 20 823 2025

fuzesfruzsi@gmail.com


1. alkalom szeptember 18. a harmonikus és termékeny ZÖLD

A színpszichológia szerinti jelentéséről, a zöld színnek a gyógyításban való szerepéről és a zöld éltető ételekről bővebben beszélgetünk: szeptember 18-án
A színpszichológia szerinti jelentéséről, a zöld színnek a gyógyításban való szerepéről és a zöld éltető ételekről bővebben beszélgetünk: szeptember 18-án

A következő, zöld színhez kapcsolódó jellemzők archetipikus, kulturális és individuális jelentéssel bírnak, a zöld szín fontos és meghatározó üzeneteit hordozva:

Nyugalom

békesség, harmónia, egyensúly

Remény:

nyitottság, körültekintés, igazságosság, derű

Természet:

gyógyulás, termékenység, egészség, stabilitás, megújulás,

Együttérzés:

szeretet, barátság, táplálás, nagylelkűség