Karácsonyi ablakdekoráció és karácsonyfadísz festő workshopok

Várlak szeretettel Tiffany üvegdíszítő workshopjaimra, ha egyedi karácsonyi díszekkel színesítenéd otthonodat, vagy ha ajándékba szánod.

A Tiffany színezett üvegek időtálló, különleges dekorációk készítésére alkalmasak, különböző megvilágítással izgalmas fényjátékkal teszik varázslatossá környezetüket.

Az üvegdíszeket válogatott üveglapokból vágom ki és csiszolom meg, a díszek masszívak, nem sérülékenyek, az élei eldolgozottak. A díszítése akril festékkel történik, mely gyorsan szárad és nem kíván lakkozást az üvegen. A pontfestés technikájának alapjait megtanítom a workshop elején, így könnyedén tudjátok majd az üvegeket díszíteni.

  • Szabad időpontok: december 2., 9., 16.
  • Helyszín: műhelygalériámban, 2022 Tahitótfalu, Villasor u. 8-ban. A csoport létszáma max. 4 fő, kérlek időben jelentkezz!
  • Időtartam: A workshop 9-13 óráig tart, de ha nem tudod befejezni pontosan, maradj nyugodtan!
  • Részvételi díj: A részvételi díj 14.900 Ft, amely 5 db Tiffany üvegdíszt és az egyéb anyagköltséget foglalja magában. Sok szín és több forma közül lehet majd válogatni, (egyedi igény esetén egyeztessünk előre.) Ha időd és kedved engedi, minden további dísz 1.000-1.500 Ft/db.

Nasit, váltócipőt hozz kérlek magaddal, a jó hangulat és alkotótér már várni fog!

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni, mely alapján kiállítom a számlát. A helyedet az összeg beérkezésével tudod lefoglalni. (Abban az esetben, ha az élményfestésen nem tudsz részt venni, a befizetett összeg levásárolható az aktuális termékeim közül).

NOVEMBER 18. - KEZDŐ pontfestés - megtelt

Szívesen festenél mandalát velem pontozó technikával, és szívesen szentelnél ennek az élménynek és tudásnak 6 órát csendes, hangulatos környezetben?
Akkor várlak szeretettel 9-15 óráig új műhelygalériámban: Tahitótfalu, Villasor u. 8-ban. A csoport létszáma max. 4 fő, kérlek időben jelentkezz!
A részvételi díj 14.900 Ft, mely minden anyagköltséget (festék, eszköz, 10 cm vászon vagy falap) magában foglal, ebédet, benti cipőt hozz magaddal! A testi-lelki megérkezést rövid hangtálas relaxációval segítem.

November 25. - HALADÓ 8 órás pontfestés - 3 szabad hely

Szívesen festenél mandalát velem pontozó technikával, és szentelnél ennek az élménynek és tudásnak egy teljes napot?
Akkor várlak szeretettel 9-17 óráig új műhelygalériámban: Tahitótfalu, Villasor u. 8-ban. A csoport létszáma max. 4 fő, kérlek időben jelentkezz!

Ha már vannak pontfestő alapjaid, de teli vagy kérdéssel, vagy szeretnéd magasabb szintre emelni a tudásodat, bővíteni technikai eszköztáradat, akkor itt a helyed! Amit megtanulhatsz:

- Tölcsér technika (előnyei, hátrányai, jó festékállag, elkészítése, használata)

- Pávaszem (megtervezése, árnyalása, megfestése)

- A jó festékállag kikeverése különböző technikákhoz.

- Rajzolt csepp és húzott csepp közötti technikai különbség gyakorlása.

- Médiumok, effekt festékek használata.

- Új, kreatív minták gyakorlása.

A részvételi díj 21.900 Ft, mely minden anyagköltséget (festék, eszköz, 25 cm vászon) magában foglal, ebédet hozz magaddal! A testi-lelki megérkezést rövid hangtálas relaxációval segítem.

Az alábbi űrlapon is tudtok jelentkezni, mely alapján kiállítom a számlát. A helyedet az összeg beérkezésével tudod lefoglalni. (Abban az esetben, ha az élményfestésen nem tudsz részt venni, a befizetett összeg levásárolható az aktuális termékeim közül).

Balloon art - Legközelebbi alkalom 2024-ben lesz.

Szívesen kipróbálnál egy modern absztrakt technikát?

Akkor várlak szeretettel 9-15 óráig új műhelygalériámban: Tahitótfalu, Villasor u. 8-ban. A csoport létszáma max. 4 fő, kérlek időben jelentkezz!

A részvételi díj 14.900 Ft, mely minden anyagköltséget (festék, eszköz, 30 cm vászon) magában foglal, ebédet hozz magaddal! A testi-lelki megérkezést rövid hangtálas relaxációval segítem.

KEZDŐ mandalavirágfestés - Legközelebbi alkalom 2024-ben lesz.

Szívesen festenél velem mandalavirágot?

Akkor várlak szeretettel 9-15 óráig új műhelygalériámban: Tahitótfalu, Villasor u. 8-ban. A csoport létszáma max. 4 fő, kérlek időben jelentkezz! A részvételi díj 14.900 Ft, mely minden anyagköltséget (festék, eszköz, 25 cm vászon) magában foglal, ebédet hozz magaddal! A testi-lelki megérkezést rövid hangtálas relaxációval segítem.