R ó l a m  

Füzes Fruzsina vagyok, négy gyermekes édesanya, színes, kreatív, sokszor kimerülő, de folyton megújuló, vállalkozó nő. Az emberekhez önismereti és személyiségfejlesztő terapeutaként, mediátorként, hangtálterapeutaként és a mandaláimmal kapcsolódom. Teológiai és transzperszonális pszichológiai tanulmányaimra építve ötvözöm a nyugati pszichológia alapjait és módszereit keresztény hitem értékrendjével. Személyes pszichológiai konzultációval kapcsolatban keress bizalommal, bővebb információt pedig az alábbi témakörökben találsz:

  • Önismeret
  • Kríziskezelés
  • Elérhetőség és óradíjak

    A tibeti hangtálakat 6 évvel ezelőtt kezdtem beépíteni az önismereti munkákba, kitűnő ellazító és blokkoldó hatása miatt. Azóta folyamatosan képzem magam, hogy a hangtálak, gongok, és egyéb meditációs hangszerek hozzájárulhassanak a hozzám fordulók testi-lelki-szellemi harmóniájának megteremtésében. Relaxációs hangmasszázsért keress bizalommal, bővebb információ:
  • Hangtál terápia
  • Elérhetőség és óradíjak

    Pontfestéssel, mandalafestéssel 2020.januárja óta foglalkozom, nagy szerelem lett ez az önkifejezési és kiteljesedési formája a művészetnek. Kezdetben saját örömömre festettem, ma viszont már számos kisebb és nagyobb méretű mandala díszíti mások otthonát is szerte a világban. Folyamatosan képzem magam a festészet különböző területein, eddig az akril festészet ragadott meg legjobban. Élénk, feltűnő színekkel szeretek játszani, és nagyon izgatnak az új technikák, eszközök. Ha személyes mandalát vagy absztraktot szeretnél, keress meg kérlek, hogy megbeszéljük a részleteket!