Bemutatkozom

Füzes Fruzsina vagyok. , Anya, Társ. Empatikus, figyelmes, kreatív, és tapasztalt.  

Fontosnak tartom, hogy másokon, legyen az barát, ismerős, vagy gondban lévő bármely ember, segíteni tudjak professzionálisan, szakemberként is. Ezért képeztem magam az elmúlt tizenöt évben a pszichológia és a teológia tudományának különböző területein (ld. kompetenciáim).

Pályám:

Kezdetben a párt keresőket segítettem "Újrakezdés" programommal. Később nőtársaimnak segítettem abban, hogy felfedezzék, megéljék nőiességüket. "Női lélekmasszázs" címmel sikeres előadásokat, csoportfoglalkozásokat tartottam Szentendrén és Leányfalun. Munkám során sok pozitív megerősítést, visszajelzést kaptam. 

Ez után kezdtem a professzionális segítést tanulni (párkapcsolati és válási mediátor, házassági tanácsadó), így a hozzám fordulók önismerete bővült, kríziseiket fel tudták dolgozni és sokan harmonikus párkapcsolatban folytathatták életüket.

Az egész embert akartam megismerni és segíteni a fejlődésben, ezért szereztem diplomát transzperszonális pszichológiai innovatív terapeutaként. Később tanulmányaimat teológiával bővítettem.