Bemutatkozom
(A háttérben négy gyermekemmel szemlélődünk)

Füzes Fruzsina vagyok. , Anya, Társ. Empatikus, figyelmes, kreatív, és tapasztalt.  

Fontosnak tartom, hogy másokon, legyen az barát, ismerős, vagy gondban lévő bármely ember, segíteni tudjak professzionálisan, szakemberként is. Ezért képeztem magam az elmúlt tizenöt évben a pszichológia és a teológia tudományának különböző területein (ld. kompetenciáim).

Pályám:

Kezdetben a párt keresőket segítettem "Újrakezdés" programommal, később nőtársaimnak, hogy felfedezzék, megéljék nőiességüket. "Női lélekmasszázs" címmel sikeres előadásokat, csoportfoglalkozásokat tartottam Szentendrén és Leányfalun. Munkám során sok pozitív megerősítést, visszajelzést kaptam. 

Ez után kezdtem a professzionális segítést tanulni (párkapcsolati és válási mediátor, házassági tanácsadó), így a hozzám fordulók önismerete bővült, kríziseiket fel tudták dolgozni és sokan harmonikus párkapcsolatban folytathatták életüket.

Az egész embert akartam megismerni és segíteni a fejlődésben, ezért szereztem diplomát transzperszonális pszichológiai innovatív terapeutaként. Később tanulmányaimat teológiával bővítettem.

A tibeti hangtálakkal és gongokkal való találkozásom egy szavak nélküli, de mégis gazdag, színes, magával ragadó világba vitt. Egy hangterápiás kezelést talán legjobban az utazáshoz tudnám hasonlítani: az elején izgatottan készülődünk, tele vagyunk várakozással, vajon mit rejt számunkra ez az út. Elindulunk, és úgy figyeljük az új élményeket magunk körül, hogy  annak minden pillanatát meg tudjunk ragadni......aztán egyszercsak, talán az út felénél, már bele merünk ereszkedni egy passzívabb létezésbe, egy szemlélődésbe, valamiféle ringatózásba, mely az élményt már nem tapasztja szorosan hozzám, hanem engedi hogy átjárjon és tova tűnjön. Aztán hazaérkezünk, egyszerre feltöltődve és kisimulva valamiféle nagyon jó érzéssel, ami ott legbelül a miénk, amelyet egyik fényképen sem tudunk később senkinek sem megmutatni. Valami történt az úton, valami, a szavakon túl... A hangtálak, gongok varázsa is egy hasonló belső utazásra vitt engem, és ezt az érzést szeretném megosztani mindazzal, aki hozzám fordul bizalommal. A hangterápiáról bővebben: hangterápia